Het Wad bij Wierum

Kerk Wierum De Maria kerk van Wierum. Van het hele kustgebied staat de Mariakerk van Wierum het dichtst bij de zee, meteen achter de dijk. De kerk is omstreeks 1200 van tufsteen gebouwWierum_luchtd. In 1912 is het schip met koor vervangen door nieuwbouw, waar bij de ingebouwde toren met gereduceerd westwerk bleef gehandhaafd. 12 x 17 cm  Wad lopen Wad lopen naar Engelmans plaat vanuit Wierum.Hand geschilderd en meerdere keren gebrand op verschillende temperaturen De maten zijn 25 x 16 cm Wordt alleen op aanvraag gemaakt via walter@glasschilderingen.nl De kosten zijn 55,00 + verzendkosten   Scholeksters Wadvogels, hand geschilderd met zwarte Contour/grisaille verf en gebrand op 655 graden 5 minuten. Daarna de andere kleuren in gebrand op 550 graden 6 minuten. Maten an het glas zijn 11.5 x 13 cm Als je langs komt kun je zelf een mooi steen of hout sokkel er bij zoeken.  Wad bij Wierum Het Wad bij Wierum. hand geschilderd met zwarte Contour/grisaille verf en gebrand op 655 graden 5 minuten. Daarna de andere kleuren in gebrand op 550 graden 6 minuten. Maten an het glas zijn 14.5 x 10 cm Als je langs komt kun je zelf een mooi steen of hout sokkel er bij zoeken.  Zeehond met jong Zeehond is een geliefd object om te schilderen. hand geschilderd met zwarte Contour/grisaille verf en gebrand op 655 graden 5 minuten. 12 x 7 cm Als je langs komt kun je zelf een mooi steen of hout sokkel er bij zoeken. 
Wadvogel 01 Wadvogel, hand geschilderd met zwarte Contour/grisaille verf en gebrand op 655 graden 5 minuten. Daarna de andere kleuren in gebrand op 550 graden 6 minuten. Maten an het glas zijn 12 x 12 cm Als je langs komt kun je zelf een mooi steen of hout sokkel er bij zoeken.  Gans Gans, Heerlijk met een paar lijnen geschilderd is het hand geschilderd met zwarte Contour/Grialle verf en gebrand op 655 graden 5 minuten. Maten van het glas zijn 13 x 8 cm De lijst is met Tiffany techniek omvat in koperfolie en vertint en zwart geëtst  Wadvogel Wadvogel, hand geschilderd met zwarte Contour/grisaille verf en gebrand op 655 graden 5 minuten. Daarna de andere kleuren in gebrand op 550 graden 6 minuten. Maten an het glas zijn 12 x 12 cm Als je langs komt kun je zelf een mooi steen of hout sokkel er bij zoeken.  Blauw boten 10-01 Dit opvallend mooi in blauw gekleurd glas met gebrand schilderde "met boten", zal een venster binnen het huis op vrolijken. De gebrand schilderde "boten" is op 655 gr 5 min gebrand op antiek glas. Compleet met frame standaard.   Het raam 30 x 21 cm (maat A4) papier. In een frame is + 10 Euro  Valk Dit Objectje is een Teak houten schijf, met daarin een valk motief en geel glas met Tiffany techniek. De zon fleuren elk plekje in het huis, het heeft een mooie lichte gele kleur die voortdurend tinten van de kleur groen, zoals het licht van de veranderingen van de dag verandert. Maten zijn 28 x 16 cm 
Zeehond Zeehond is een geliefd object om te schilderen. hand geschilderd met zwarte Contour/grisaille verf en gebrand op 655 graden 5 minuten. 10 x 6 cm Als je langs komt kun je zelf een mooi steen of hout sokkel er bij zoeken.  Meeuw De Meeuw, hand geschilderd met zwarte Contour/grisaille verf en gebrand op 655 graden 5 minuten. Daarna de andere kleuren in gebrand op 550 graden 6 minuten. Maten an het glas zijn 14.5 x 10 cm Als je langs komt kun je zelf een mooi steen of hout sokkel er bij zoeken.  Zwaluuw De Zwaluuwl, hand geschilderd met zwarte Contour/grisaille verf en gebrand op 655 graden 5 minuten. Daarna de andere kleuren in gebrand op 550 graden 6 minuten. Maten an het glas zijn 10 x 5 cm Als je langs komt kun je zelf een mooi steen of hout sokkel er bij zoeken.  Bootje Bootje, hand geschilderd met zwarte Contour/grisaille verf en gebrand op 655 graden 5 minuten. Daarna de andere kleuren in gebrand op 550 graden 6 minuten. Maten an het glas zijn 14.5 x 10 cm Als je langs komt kun je zelf een mooi steen of hout sokkel er bij zoeken.  Wadvogel 02 Wadvogel, hand geschilderd met zwarte Contour/grisaille verf en gebrand op 655 graden 5 minuten. Daarna de andere kleuren in gebrand op 550 graden 6 minuten. Maten an het glas zijn 12 x 12 cm Als je langs komt kun je zelf een mooi steen of hout sokkel er bij zoeken.