Raam Objecten

Uilen  Uilen en boom, Hand geschilderd met zwarte Contour/grisaille verf en gebrand op 655 graden 5 minuten.  Compleet met frame standaard.  Het raam 30 x 21 cm (maat A4) papier.  Zee 12-02 Dit opvallend mooi in blauw gekleurd glas met gebrand schilderde "met boten", zal een venster binnen het huis op vrolijken. De gebrand schilderde "boten" is op 655 gr 5 min gebrand op antiek glas. Compleet met frame standaard.   Het raam 30 x 21 cm (maat A4) papier. In een frame is + 10 Euro  Rond Rood Rood, verschillende kleuren rood die juist in het zonlicht tot uiting zullen komen en met een levensboom centraal. Het is Tiffany techniek De maat is 19 cm  Black Zwart, verschillende glas stenen en een mooie agaat en ook daar een boom van koper filigraan. Juist in het zonlicht tot uiting zullen komen. Het is Tiffany techniek De maat is circa 40 x 15 cm  Vogels compositie  Dit opvallend mooi in geel gekleurd glas met gebrand schilderde "thema schrijven", zal een venster binnen het huis op vrolijken.De gebrand schilderde boeken" is op 655 gr 5 min gebrand op antiek glas.  Het raam 30 x 21 cm (maat A4) papier.  In een frame is + 10 Euro This strikingly beautiful yellow stained glass with a "nature theme" stained glass will brighten up any window within the house.The Stained Birds and the Tree" was fired at 655 gr for 5 min on antique glass. 
Bruin Bruin, verschillende glas stenen en een mooie agaat en ook daar een boom van koper filigraan. Juist in het zonlicht tot uiting zullen komen. Het is Tiffany techniek De maat is circa 40 x 20 cm  boeken Dit opvallend mooi in geel gekleurd glas met gebrand schilderde "thema schrijven", zal een venster binnen het huis op vrolijken. De gebrand schilderde boeken" is op 655 gr 5 min gebrand op antiek glas. Compleet met frame standaard.  Ik heb het in een metalen frame geplaatst om zo eventueel voor het raam te kunnen plaatsten. Het raam 30 x 21 cm (maat A4) papier. In een frame is + 10 Euro  Kikker01 De Wijze Pad, Kleine schilderingen met een groene rand van verschillende soorten glas en dan in een mooi metalen frame.  Hand geschilderd met zwarte Contour/grisaille verf en gebrand op 655 graden 5 minuten. Daarna met mosgroen en amber geel en gebrand op 550 graden 6 minuten. Maten an het panel zijn 29 x 48 cm  Gotik 11-10-19 Rood/roze en blank struktuur glas glas in Gotische stijl. Tiffany techniek. De zon fleuren elk plekje in de tuin of in het huis, het heeft een mooie Rood en lichte Roze kleur Maten zijn 9.5 x 28 cm  Schepen 02 Dit opvallend mooi in blauw gekleurd glas met gebrand schilderde "met boten", zal een venster binnen het huis op vrolijken. De gebrand schilderde "boten" is op 655 gr 5 min gebrand op antiek glas. Compleet met frame standaard.   Het raam 30 x 21 cm (maat A4) papier. In een frame is + 10 Euro 
Zee 12-01 Dit opvallend mooi in blauw gekleurd glas met gebrand schilderde "met boten", zal een venster binnen het huis op vrolijken. De gebrand schilderde "boten" is op 655 gr 5 min gebrand op antiek glas. Compleet met frame standaard.   Het raam 30 x 21 cm (maat A4) papier. In een frame is + 10 Euro  Rond Blauw Blauw, verschillende kleuren blauw die juist in het zonlicht tot uiting zullen komen en met een levensboom centraal. Het is Tiffany techniek De maat is 19 cm  Abstract Lila Lila, verschillende kleuren lila die juist in het zonlicht tot uiting zullen komen. Handgeschilderd met zwarte Contour/Grialle verf en gebrand op 655 graden 5 minuten. Het is Tiffany techniek De maat is 25 cm  Rond Groen Groen, verschillende kleuren blauw die juist in het zonlicht tot uiting zullen komen. Het is Tiffany techniek De maat is 25 cm  Aziatich Een andere techniek van schilderen. sjabloon techniek. Geheel beschilderd naar de al oude methode van brandschilderen. De glas maat is 15.5 x 17 cm. 
Geel Lila Geel, verschillende kleuren blauw die juist in het zonlicht tot uiting zullen komen. Handgeschilderd met zwarte Contour/Grialle verf en gebrand op 655 graden 5 minuten. Het is Tiffany techniek De maat is 25 cm inclusief standaard  Tree 8,5 x 8,5 cm Tree, Een eigen manier om met koper folie te werken. Ik maak zo elke keer weer een andere compositie. Mijn voor liefde gaat uit naar bomen. Dit komt in mijn vele creaties voor. Tree, Een eigen manier om met koper folie te werken. Ik maak zo elke keer weer een andere compositie. Mijn voor liefde gaat uit naar bomen. Dit komt in mijn vele creaties voor. De maat is 8,5 cm : Tree  illuminated glass 37 x 15 cm Een mooi verlichte abstracte creatie met Tiffany techniek. Ideaal voor in een donker hoekje waar uit dan tot uiting komt. De Led verlicht maakt het ook dat het een warme uitstraling geeft. Maten zijn 17 x 38 cm : illuminated glass   Black ans Wiht 10-01 Abstract, verschillende kleuren glas die juist in het zonlicht tot uiting zullen komen. Het is Tiffany techniek De maat is 25 cm inclusief standaard  Old Faces Kleine schilderingen met een gele rand van verschillende soorten glas. Hand geschilderd met zwarte en rood Contour/grisaille verf en gebrand op 655 graden 5 minuten.  Maten an het panel zijn 22 x 30 cm. 
Schepen 01 Dit opvallend mooi in blauw gekleurd glas met gebrand schilderde "met boten", zal een venster binnen het huis op vrolijken.De gebrand schilderde "boten" is op 655 gr 5 min gebrand op antiek glas. Compleet met frame standaard.  Het raam 30 x 21 cm (maat A4) papier. In een frame is + 10 Euro